Geen nood, je bent op de juiste plek.
Adviestalent is vanaf 1 november 2019 doorgegaan als OpMorgen

Verder

Wij maken impact met onze aanpak

Wij maken impact met onze aanpak

In ons werk combineren wij de kennis en kunde van onze opdrachtgevers met de beproefde TywnstraGudde-methodieken. Zo ontwikkelen wij onszelf én onze omgeving. Met gedrevenheid en energie gaan wij samen aan de slag met thema’s als samenwerking, strategisch omgevingsmanagement en project- en programmamanagement. 

Project- en programmamanagement

Als secretaris of (junior-)projectleider nemen wij werk uit handen van  (project)managers en bestuurders. Wij zijn bekend met verschillende projectmanagementmethoden waaronder lean, agile, scrum en de project- en programmamangementmethoden van TwynstraGudde. Hiermee zorgen wij voor korte lijnen, efficiënte communicatie en besluitvaardigheid. Met energie, gedrevenheid, inhoudelijke kennis en enthousiasme leiden wij projecten in goede banen.

Procesanalyse en optimalisatie

Wij zijn erop gebrand om processen inzichtelijk te maken. Dit doen wij door te luisteren, te observeren en door te vragen. Door complexe processen te visualiseren, creëren wij overzicht en maken wij informatie inzichtelijk. Dit biedt jou als manager een goede basis om verbeteringen aan te brengen.

Een gedegen analyse ligt aan de basis van een gerichte verbetering. Daarom stoppen wij niet na het analyseproces, maar gaan wij proactief aan de slag met het doorvoeren en implementeren van deze verbeteringen. 

Strategisch omgevingsmanagement

Wij zetten onze analytische en communicatieve vaardigheden in om de belangen, verwachtingen en gevoeligheden van stakeholders inzichtelijk te maken. Zo werken wij aan effectief omgevingsmanagement.
Wij ondersteunen omgevingsmanagers door het maken van stakeholderanalyses, communicatiestrategieën en het organiseren van bijeenkomsten. Door de nauwe samenwerking met  TwynstraGudde, waar ruime ervaring aanwezig is op het gebied van strategisch omgevingsmanagement, wordt kwaliteit gewaarborgd.

Beleidsadvies en onderzoek

Denk jij na over een nieuw beleid of strategie voor jouw organisatie? Als junior-adviseur of onderzoeker helpen wij jou met het ontwerpen, voorbereiden en uitvoeren van deze doelen. Wij  bewaken voortgang en boeken resultaat op het moment dat jij het nodig hebt. Wij hebben ervaring met het uitvoeren van analyses, geven van presentaties, leiden van bijeenkomsten en schrijven van plannen en notities. Dit doen wij binnen de sectoren zorg & gezondheid, energie & duurzaamheid en mobiliteit & ruimte.

Meld je aan voor één van onze thema-nieuwsbrieven