Geen nood, je bent op de juiste plek.
Adviestalent is vanaf 1 november 2019 doorgegaan als OpMorgen

Verder
Gezond en vitaal leven en werken: Hoe doen OchtendMensen dat?

Gezond en vitaal leven en werken: Hoe doen OchtendMensen dat?

Gezond en vitaal leven en werken: Hoe doen OchtendMensen dat?

Gezond en vitaal leven en werken: Hoe doe je dat eigenlijk? Het belang van gezondheid en vitaliteit wordt tijdens de COVID-19-pandemie steeds duidelijker. Maar al voordat we met elkaar verplaatsten naar Microsoft Teams-meetings, online bijeenkomsten en telefonische bijpraatmomentjes en daardoor steeds minder gingen bewegen, stond preventie bij OchtendMensen hoog op de agenda. Niet alleen in onze opdrachten, maar ook daarbuiten besteden wij veel aandacht aan gezond en vitaal zijn en blijven. En dat blijkt ook nog eens heel leuk te kunnen zijn. In deze novembermaand zetten we nog een tandje bij en nemen OchtendMensen-adviseurs Fenna Reuvers, Roos Thijssen en Noëlle van den Boom je mee in onze wereld van preventieve gezondheid en vitaliteit.

Zo gaan wij in gesprek met Mark Leemans, directeur bij OchtendMensen, en stellen we hem de vraag hoe gezond gedrag bij OchtendMensen wordt gestimuleerd. En hoe het kan dat de OchtendMensen dat ook nog eens leuk vinden. Ook nemen we deel aan het digitale jaarcongres ‘Alles Is Gezondheid’ waarover we je graag meer vertellen. Daarnaast gaan we deze maand langs bij de RDOG Hollands Midden om meer te weten te komen over het Rijksvaccinatieprogramma. Tenslotte interviewen we OchtendMensen-collega Marcel Bours over zijn passie voor een fit en gezond leven.

De hele maand november nemen we jullie dus graag mee in onze focus op preventieve gezondheid, met elke week een ander deelthema. Voor een heel bijzonder onderdeel van deze maand kun je je nú al inschrijven. Bij OchtendMensen organiseren we voor en met elkaar wekelijks (digitale) sportlessen om in beweging te blijven. Immers: een fit lijf draagt bij aan onze fitte mindset! In het kader van de zorgpreventiemaand in november stellen we onze sportlessen graag open voor iedereen die met ons mee wil doen. Klik snel hier en schrijf je alvast in!

Houd onze website, Instagram en LinkedIn in de gaten om de ‘ins en outs’ van vitaliteit en gezondheid bij OchtendMensen (en daarbuiten) te weten te komen! En om je te laten inspireren tot een vitaler bestaan.

Wil je in de tussentijd vast meer weten over de projecten die OchtendMensen op het gebied van Zorg & Gezondheid uitvoert? Neem een kijkje op de Zorg&Gezondheid-pagina op onze website.

Meld je aan voor één van onze thema-nieuwsbrieven