Geen nood, je bent op de juiste plek.
Adviestalent is vanaf 1 november 2019 doorgegaan als OpMorgen

Verder
Nieuwe stap Liesbeth Kronshorst: vernieuwd management team OchtendMensen

Nieuwe stap Liesbeth Kronshorst: vernieuwd management team OchtendMensen

Nieuwe stap Liesbeth Kronshorst: vernieuwd management team OchtendMensen

De afgelopen tien jaar heb ik met veel plezier bij OchtendMensen mogen werken; eerst als talentmanager en de laatste jaren als directeur. Net zoals onze jonge talenten, blijf ook ik mij ontwikkelen. Het is tijd voor een volgende stap, die ik hiermee graag aankondig.

Bij OchtendMensen heb ik zeker honderd jonge starters zien aanmeren om na drie jaar weer uit te stromen als volwaardige professionals met een stevige basis in het vak van advies en projectmanagement. Jonge adviseurs die je om een boodschap kunt sturen en die zich goed staande kunnen houden in de dynamiek van deze VUCA-wereld. Daar ben ik trots op.

Met het voortschrijden der jaren komt ook het besef dat het voor mij tijd is voor een nieuwe uitdaging. Die uitdaging heb ik gevonden bij TwynstraGudde Interim Management (TGIM). Vanaf 1 september 2020 start ik bij TGIM als partner. Een prachtige uitdaging waar netwerken, opdrachtkansen ophalen in het werkveld van de zorg, verbanden zien en verbinden, begeleiden in opdrachten, zelf interim-opdrachten doen, ondernemen en samen bouwen aan het bedrijf samen komen. Daar heb ik zin in!

Samen met collega-directeur Mark Leemans heb ik de afgelopen jaren OchtendMensen laten groeien en robuuster gemaakt. OchtendMensen staat stevig, ook in deze tijd. Met mijn vertrek neemt het management van OchtendMensen ook een andere vorm aan. Onderstaand stellen wij ons nieuwe management team graag voor.

Irene Veldman (markt Energietransitie) en Hans Verheijde (markt Zorg) zijn toegetreden en werken vanuit de kracht van onze jonge adviseurs aan uitdagingen in de zorg- en energiesector. Antonia van Houdt vervult de rol van talentmanager en begeleidt onze adviseurs nauwgezet in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Mark Leemans is en blijft directeur van OchtendMensen.

Dank voor de fijne samenwerking. Ik hoop ook vanuit mijn nieuwe rol in contact met elkaar te blijven.

Ik blijf bereikbaar op 06 53678672, en per mail via lkn@tg.nl.

Graag tot ziens!

Liesbeth Kronshorst

Meld je aan voor één van onze thema-nieuwsbrieven