Geen nood, je bent op de juiste plek.
Adviestalent is vanaf 1 november 2019 doorgegaan als OpMorgen

Verder
Ochtend­Mensen runnen we samen

Ochtend­Mensen runnen we samen

Ochtend­Mensen runnen we samen

Redenen dat je bij OchtendMensen wilt werken, zijn misschien om maatschappelijke impact te maken, in korte tijd veel te leren, gezamenlijk onze organisatie te runnen of om mee te gaan met onze jaarlijkse SummerCourse.

OchtendMensen runnen we met zijn allen: strategiebepaling, marketing & sales, communicatie, werving & selectie. Ieder OchtendMens heeft een ‘interne taak’. Daarmee verbreed je je kennis en ervaring, en heb je directe impact op de ontwikkeling van OchtendMensen. Maar ook minder werkgerelateerde activiteiten organiseren we met elkaar. Zoals onze wintersport en andere sportactiviteiten, onze kwartaalbijeenkomsten en onze SummerCourse.

Als je bij een organisatie wilt werken waar je zelf af en toe aan het roer mag staan en invloed kunt hebben op wat we met elkaar doen, dan zit je bij ons goed.

SummerCourse?

Elk jaar organiseert OchtendMensen een SummerCourse, waarbij we van vrijdag tot en met zondag op pad gaan met alle – inmiddels 60 – OchtendMensen. De SummerCourse bestaat altijd uit een inhoudelijk deel, maar vooral uit veel plezier met elkaar. In voorgaande jaren zijn locaties zoals Parijs en de Ardennen voorbij gekomen. In 2021 moesten we het binnenslands houden vanwege de onzekerheden rondom Corona.

Hoe werkt het?

Op de eerste dag van onze driedaagse SummerCourse organiseren we altijd een opleidingsdag. Dit jaar ging deze over leiderschap in verschillende vormen; OchtendMensen-collega’s Bregje en Jill bedachten en organiseerden deze dag en schreven hierover. Dus ga je gang en lees hier wat we met elkaar deden, en wat je over leiderschap leert van commando’s en een kunstenaar!

Op de tweede en derde dag (zaterdag en zondag) staat onderling plezier en elkaar anders en beter leren kennen centraal. Ook dit bedenken en organiseren we samen. Sporten, feesten, bonte avonden, borrelen en lekker eten; het hoort er altijd allemaal bij. Dit jaar hebben we onder meer bloedfanatiek een wedstrijd tegen elkaar gezeild op een aantal Skutsjes op de Friese meren.

"Als je bij een organisatie wilt werken waar je zelf af en toe aan het roer mag staan en invloed kunt hebben op wat we met elkaar doen, dan zit je bij ons goed."

Dylhan Groenendijk - Adviseur OchtendMensen

Wat levert het op?

Deze activiteiten samen bedenken, organiseren en beleven levert ons vooral plezier en onderlinge verbinding op. Door zo’n periode samen door te maken, leer je elkaar snel en goed kennen. En het is wel zo fijn om elkaar goed te kennen en makkelijk te kunnen vinden. Want naast de externe opdrachten die je doet, spendeer je samen veel tijd in opleidingsdagen en op vrijdag samen op kantoor bij OchtendMensen. We zitten allemaal in dezelfde fase van onze carrière en hebben veel herkenning bij en steun aan elkaar bij de vraagstukken waar we tegenaan lopen.

Wil jij ook bij ergens werken waar je gezamenlijk vorm geeft aan de organisatie? Meld je aan voor onze inhousedag!

En wil je meer weten over OchtendMensen, dan mag je altijd contact opnemen met één van mijn collega’s.

Dylhan Groenendijk, Adviseur OchtendMensen

Meld je aan voor één van onze thema-nieuwsbrieven