Geen nood, je bent op de juiste plek.
Adviestalent is vanaf 1 november 2019 doorgegaan als OpMorgen

Verder

Afdelings­secretaris Vastgoed & Facilitair COA

.

Opdrachtgever Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA), Afdeling Vastgoed & Facilitair
Specialisatie Project- en programmamanagement
Focusgebied Mobiliteit & Ruimte
Adviseur Evita Dupker

Afdelings­secretaris Vastgoed & Facilitair COA

De wereld verandert en deze veranderingen brengen complexe vraagstukken met zich mee. Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) draagt de verantwoordelijkheid voor de opvang van het groeiende aantal asielzoekers en voor hun begeleiding naar een toekomst in Nederland of in hun land van herkomst.

Jaarlijks krijgt het COA van het ministerie van Justitie en Veiligheid de opdracht om een bepaald aantal opvangplekken in Nederland te realiseren. Medewerkers van het COA zijn hiervoor continu in contact met allerlei stakeholders: van vluchtelingenorganisatie tot gemeente of leverancier. Het is van groot belang dat de COA-organisatie flexibel blijft en snel kan op- en afschalen om de migratiestromen te blijven volgen.

Als secretaris is OchtendMens Evita Dupker de rechterhand van de afdelingsmanager Vastgoed & Facilitair van het COA. Zij is de spin in het web op deze afdeling: ze coördineert de MT-overleggen en andere afdelingsoverkoepelende overleggen over het openen, beheren en sluiten van asielzoekerscentra, werkt met Project Control aan verantwoordingsrapportages, en werkt in het kader van de doorontwikkeling van de afdeling mee aan het jaar- en inrichtingsplan voor 2021.

"Evita voegt waarde toe door op een communicatief prettige manier zaken te structureren en verbindingen te maken. Zij is in feite de smeerolie die de afdeling van zo’n 90 mensen beter laat draaien!"

Frank van der Plas - Afdelingsmanager Vastgoed & Facilitair

Meld je aan voor onze nieuwsbrief