Geen nood, je bent op de juiste plek.
Adviestalent is vanaf 1 november 2019 doorgegaan als OpMorgen

Verder

Programma­secretaris Innovatielab Maastricht UMC+

.

Opdrachtgever Maastricht Universitair Medisch Centrum
Specialisatie Project- en programmamanagement
Focusgebied Zorg & Gezondheid
Adviseur Fenna Reuvers

Programma­secretaris Innovatielab Maastricht UMC+

In het Maastricht Universitair Medisch Centrum+ staat innovatie in de zorg centraal. Hierdoor zijn in de afgelopen jaren talloze initiatieven ontstaan. Om hierin meer overzicht te scheppen, is er behoefte aan het structuren en monitoren van de verschillende lopende programma’s.

Fenna maakt als programmasecretaris twee dagen in de week deel uit van het team Poli en Kliniek op Maat. Vanuit haar enthousiasme en hands-on mentaliteit ontlast ze het team in planning en organisatie, structureren en monitoren van lopende programma’s, de financiën en het schrijven van maandelijkse rapportages. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor het monitoren van initiatieven en het verzamelen en registreren van innovatieve ideeën in de e-omgeving.

Op deze manier draagt zij bij aan het aanbrengen van structuur en het behouden van overzicht op de samenhang en voortgang van de verschillende innovaties binnen het MUMC+ zorginnovatielab.

“Fenna heeft bijgedragen aan het opzetten van het programmamanagement van het zorginnovatielab (ZIEL) binnen het MUMC+. Met haar enthousiasme en hands-on mentaliteit staat het programma, zorgt ze voor het structureren en monitoren van 80+ lopende innovaties en ontlast ze het team in planning en organisatie. Op deze manier draagt zij bij aan innoveren binnen het MUMC+.”

Programmamanager Zorginnovatielab Maastricht UMC+ -

Meld je aan voor onze nieuwsbrief