Geen nood, je bent op de juiste plek.
Adviestalent is vanaf 1 november 2019 doorgegaan als OpMorgen

Verder

Solliciteren

Ben jij nieuwsgierig? Niet bang om initiatief te nemen? WO afgestudeerd? Word jij blij van het uitpluizen van organisaties en processen? Zit je boordevol energie en heb je de drive om samen maximale impact te maken voor bedrijven die bijdrage aan een betere wereld? Solliciteer dan nu!

Solliciteren

Solliciteren in coronatijd 

Eerder hebben we aangegeven dat door het coronavirus de sollicitatieprocedure bij OchtendMensen momenteel stilstaat. We merken echter dat er zich in de markt ook in deze tijd weer nieuwe mogelijkheden voordoen. En omdat wij staan voor impact op morgen willen we graag naar de toekomst kijken.

Hierbij zijn we op zoek naar WO master afgestudeerden met 1 tot 3 jaar werkervaring, waarbij we open staan voor starters op de arbeidsmarkt die relevante ervaring hebben opgedaan d.m.v. stages en/of afstudeeronderzoek. Daarnaast zijn we bijzonder geïnteresseerd in profielen met affiniteit en/of ervaring op het gebied van duurzaamheid en energietransitie.

Mocht je enthousiast zijn geworden om aan de slag te gaan bij OchtendMensen, dan willen we je van harte uitnodigen om te solliciteren. Het sollicitatieproces bevat 5 stappen, de invulling van deze stappen kan je hier terug vinden. Als je vóór dinsdag 23 februari om 12:00 uur solliciteert, doe je mee met de volgende sollicitatieronde. Het assessment vindt dan plaats op 15 en 16 maart

Heb je nog vragen? Mail dan naar werving@ochtendmensen.nl. Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.  

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Geef je interesse op, dan krijg je alleen het nieuws dat voor jou relevant is.

* indicates required
Nieuwsbrieven