Geen nood, je bent op de juiste plek.
Adviestalent is vanaf 1 november 2019 doorgegaan als OpMorgen

Verder

Waarom OchtendMensen nu inzet op Stad, Natuur & Mobiliteit

Waarom OchtendMensen nu inzet op Stad, Natuur & Mobiliteit

De adviseurs van OchtendMensen, het jongtalentenplatform van organisatieadviesbureau TwynstraGudde, werken met volle energie aan een leefbaar, innovatief en bereikbaar Nederland. Graag vertellen wij jou wat we doen, waarom wij dat doen en hoe wij jou of jouw bedrijf op dit thema kunnen ondersteunen.

Integrale aanpak en actie noodzakelijk op verdeling schaarse ruimte

Het is één van de belangrijkste thema’s van de afgelopen jaren: de schaarse ruimte in Nederland. Zeventien miljoen mensen wonen, werken en leven op een kleine oppervlakte. De huizenmarkt is oververhit. Treinen, wegen en vliegtuigen zijn in normale tijden overvol. Tegelijkertijd hebben de flora en fauna in Nederland meer ruimte nodig, zodat de biodiversiteit toeneemt en de natuur sterker wordt. De uitdagingen zijn groot en vragen om een integrale aanpak. Actie is nu nodig.

Onze generatie wil bijdragen aan de oplossing

En daar waar actie nodig is, wil OchtendMensen zijn en bijdragen aan de oplossing. Juist omdat deze vraagstukken onze generatie hard raken. Betaalbaar wonen in een land waar een goede balans is tussen de mens en zijn omgeving is niet vanzelfsprekend. Daarom staan onze adviseurs klaar om deze complexe opgaven samen aan te pakken.

De thema’s binnen Stad, Natuur & Mobiliteit waar wij op focussen

Groene en gezonde stedelijke ontwikkeling: Wij werken aan de woningbouwopgave, implementatie van de omgevingswet, verbinding tussen het fysieke en sociale domein, leefbaarheid, vergroening en gezondheidsbevordering.

Natuur en landelijk gebied: Duurzame en groene gebiedsontwikkeling, ruimtelijke ordening, het vergroten van de biodiversiteit, natuurbeheer en -compensatie en de stikstofaanpak zijn onderwerpen die ons bezig houden.

Innovatieve mobiliteit: Graag dragen wij bij aan de ontwikkeling van veilige, duurzame en innovatieve mobiliteit via weg, water, spoor en lucht.

De expertise en ervaring van OchtendMensen

Project-, programma- en omgevingsmanagement zijn onze expertises. Als onderdeel van TwynstraGudde verdiepen wij ons in deze vakgebieden en tegelijkertijd leren wij door te doen. Wij komen binnen onze projecten in actie binnen gemeentes, provincies, het Rijk, natuur- en vervoersorganisaties.

Blijf actief op de hoogte over onze inzet op Stad, Natuur & Mobiliteit

De eerste helft van juni 2021 zullen wij door middel van blogs en interviews meer laten zien van wie wij zijn, wat wij doen en welke ontwikkelingen volgens ons van belang zijn. Deze verschijnen op onze themapagina Stad, Natuur & Mobiliteit en op onze social media.

Wil je actief op de hoogte worden gehouden, schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief Stad, Natuur & Mobiliteit van OchtendMensen of volg onze LinkedIn-pagina.

Wil je weten hoe wij jou of jouw bedrijf kunnen ondersteunen bij vraagstukken op het gebied van Stad, Natuur & Mobiliteit, neem dan graag contact op met Albert Pansier, Manager Stad, Natuur & Mobiliteit.

Meld je aan voor één van onze thema-nieuwsbrieven