Menu

Klimaat & Duurzaamheid

Circulaire infrastructuur

Het jaar 2050 lijkt nog ver weg, maar Nederland heeft nog een lange weg te gaan om het lineaire systeem binnen infrastructuurprojecten te vervangen voor een circulair systeem. Het omzetten van beleid naar de praktijk is namelijk een hele opgave. De Nederlandse overheid speelt hierbij een belangrijke rol.


Ontvang de inzichten uit onze gesprekken met experts en verder onderzoek

Om meer te weten te komen over circulaire infrastructuur hebben wij gesproken met experts en ervaringsdeskundigen op dit gebied. Hoe pakken zij de transitie naar een circulair systeem binnen infrastructuurprojecten aan? Waar liggen de knelpunten? Hoe verloopt de samenwerking in de keten?

In onze whitepaper lees je meer over de integratie van circulariteit binnen infrastructuurprojecten. En je leest onze belangrijkste inzichten over welke samenwerkingsvormen goed helpen om de ambitie in 2050 circulair het beste te kunnen bereiken.

Schrijf je hieronder in om de whitepaper over circulariteit in infrastructuur te ontvangen. De whitepaper ontvang je dan direct in je mailbox!Neem contact op met Irene Veldman - Manager Klimaat & Duurzaamheid bij OchtendMensen

Benieuwd naar de impact van een OchtendMens?

Stuur Irene een berichtje en zij neemt contact met je op!

Onderdeel van TwynstraGudde