Menu

Onze rollen

Secretaris

De opgaven waaraan we werken zijn steeds complexer en vragen om verbinding op allerlei niveaus. Een goede secretaris houdt overzicht, verbindt mensen en inhoud en zorgt daarmee voor een stabiele basis in het team en het project.

BIJ12
Protestantse Theologische Universiteit
GGD GHOR Nederland
Zuid-Holland Bereikbaar
KNGF

Onze kijk op de rol van secretaris

De rol van secretaris is essentieel in een team

Als secretaris nemen wij werk uit handen van (project)managers en bestuurders. De rol van secretaris is een echte spilfunctie. In deze rol zorgen wij voor korte lijnen, efficiënte communicatie en besluitvaardigheid. Hierdoor kunnen activiteiten op korte termijn gerealiseerd worden, maar houden we ook de lange termijn-doelstelling in het achterhoofd. Wij zijn inzetbaar als secretaris voor projecten, programma's, op bestuurs- en directieniveau en in samenwerkingen. Klik op onderstaande knop als je wil weten hoe je een OchtendMensen kan inzetten.

OchtendMensen inzetten

Ons werk als secretaris

# Project

Programma­secretaris Landelijke Coördinatie COVID-19-bestrijding GGD

Als secretaris ondersteunt Marjolein de programmadirectie van de LCCB.

# Project

Programmasecretaris Protestants Theologische Universiteit

Sanna Verhoeff is de spin in het web voor het programmateam 'transitie'.

# Project

Public affairs-secretaris Vogelbescherming Nederland

OchtendMensen adviseur Kaj Swaders fungeert als verbindende kracht tussen de vijf partners van de Vogelbescherming Nederland.

# Project

Projectmedewerker Nazorg ‘Your Move’ ROC Zadkine

Met 'Your Move' biedt Zadkine jongeren met een moeilijke start op de arbeidsmarkt een jaar extra ondersteuning om hen te helpen bij hun volgende stap naar werk of een vervolgopleiding. Als projectmedewerker zoekt Romi de samenwerking op met diverse partners en is zij de schakel tussen alumni, trainers en collega's van ROC Zadkine. Zij zoekt naar partners die aansluiten op de behoeften van de gediplomeerde schoolverlaters en werkt nauw samen met de communicatieafdeling om het aanbod van begeleiding en nazorg bekend te maken.

# Project

Programmasecretaris House of Impact en projectleider De Uitwisseling

TwynstraGudde zet via het programma House of Impact in op haar ambities voor een krachtiger MVO-beleid. OchtendMensen adviseur Anne-Marij is programmasecretaris en projectleider van één van de programmalijnen: De Uitwisseling. Deze veelzijdige en uitdagende rol vraagt structuur, veel afstemming, meedenken op verschillende niveaus, flexibiliteit en ziet toe op verschillende competenties: veranderkunde en project- programma- en omgevingsmanagement..

Alle projecten

"Als programmasecretaris ben ik een spin in het web voor het programmateam. Hierdoor krijg ik veel kansen de organisatie, mensen en processen goed te leren kennen, en hier mijn persoonlijke lessen uit te trekken."

Sanna Verhoeff

Adviseur OchtendMensen

Neem contact op met Hans Verheijde - Manager Onderwijs

Benieuwd wat een goede secretaris kan toevoegen aan jouw opgave?

Stuur Hans een bericht en hij vertelt het je graag!

Onderdeel van TwynstraGudde