Menu

Onze rollen

Omgevingsmanager

De opgaven waaraan we werken, spelen zich in een steeds bredere context af. Om verandering in gang te zetten ontkomen we er niet aan om onze omgeving te kennen, te weten wat daar speelt en een aanpak te formuleren waarmee rekening wordt gehouden met de belangen die er zijn.

NS
WesselinkVanZijst
Gemeente Amsterdam
PSI
TU Delft

Onze kijk op de rol van de omgevingsmanager

Kennis van de omgeving is essentieel voor een duurzaam en succesvol project

Wij zetten onze analytische en communicatieve vaardigheden in om de belangen, verwachtingen en gevoeligheden van stakeholders inzichtelijk te maken. Zo werken wij aan effectief omgevings- en stakeholdermanagement. Wij ondersteunen omgevingsmanagers door het maken van stakeholderanalyses, communicatiestrategieën en het organiseren van bijeenkomsten. Door de nauwe samenwerking met TwynstraGudde, waar ruime ervaring aanwezig is op het gebied van strategisch omgevingsmanagement, wordt kwaliteit gewaarborgd. Benieuwd hoe je OchtendMensen kan inzetten? Klik dan op onderstaande knop.

OchtendMensen inzetten

"Strategisch omgevingsmanagement is toepasbaar in diverse opgaves en raakt aan veel verschillende competenties: van vertrouwen bouwen en onderhandelen tot een planmatig proces uitrollen."

Steffie Bes

Adviseur OchtendMensen

Neem contact op met Albert Pansier - Manager Ruimte & Leefomgeving bij OchtendMensen

Benieuwd naar de impact van onze omgevingsmanagers op jouw opgave?

Stuur Albert een bericht en hij denkt met je mee.

Onderdeel van TwynstraGudde