Menu
OchtendMensen inzetten

Haal energie, creativiteit en daadkracht in huis

Wij staan klaar om vol energie, nieuwe ideeën en met de kennis en kunde van TwynstraGudde aan de slag te gaan met jouw opgave. Ben je benieuwd naar de impact van onze OchtendMensen en wil je weten hoe je ons kan inschakelen? Lees er hier alles over.Wat voegt een OchtendMens toe?

Wij brengen beweging in complexe opgaven

Iedere jonge professional die bij OchtendMensen werkt is uniek en brengt een eigen achtergrond en eigenschappen met zich mee. Op basis daarvan maken wij een zo goed mogelijke match tussen een opdrachtgever, de opgave en een OchtendMens. Gedurende het gehele opdrachttraject worden OchtendMensen begeleid door hun manager en hun talentcoach. Met de kennis en kunde van TwynstraGudde op de achtergrond leveren we kwaliteit.

OchtendMensen zijn breed inzetbaar in verschillende rollen, zoals projectmanager, secretaris, adviseur en omgevingsmanager.


Een OchtendMens inzetten?

De best passende jonge professional voor jouw opgave

Deel jouw opgave

Wij zoeken de beste jonge professionals bij jouw opgave. Vertel ons wat jij nodig hebt. Stuur ons via onderstaande button een bericht en wij nemen contact met je op.

Mail ons

Wij plannen een gesprek

Wij zorgen dat er een afspraak komt met jou en één van onze managers waarin je ons uitgebreider meeneemt in jouw opgave. Onze managers denken met je mee over een passende oplossing.

Ons voorstel

Op basis van het gesprek stellen wij een OchtendMens, aanpak en voorwaarden voor.

Klikgesprek

We plannen een gesprek in met jou en het OchtendMens dat we voorstellen. Wij vinden het belangrijk dat er een klik is en dat onze jonge professional kan toevoegen wat jij zoekt.

Aan de slag!

Is er een klik? Dan gaan we starten! Onze jonge professionals worden vanuit OchtendMensen begeleid in alle fases van hun opdracht. Samen gaan we voor resultaat. Benieuwd waar we dat al hebben gedaan? Bekijk dan onze opdrachten.

Onze opdrachten

"In de samenwerking met OchtendMensen heb ik gemerkt dat de adviseurs een sterke intrinsieke drive hebben voor de maatschappelijke vraagstukken waarop ze worden ingezet. Daarnaast heb ik gemerkt dat als de opdracht wijzigt, bijvoorbeeld door nieuwe inzichten of verandering van de context, dit niet als een bezwaar of lastig wordt gezien maar als uitdaging.

Koos Leeuw

Programmamanager Buurt JOGG

Neemt contact op met Aukje Beijer - Opdrachtencoördinator

Benieuwd naar de impact van een OchtendMens?

Stuur Aukje een berichtje en ze zorgt dat we voor je aan de slag gaan.

Onderdeel van TwynstraGudde