Menu

Onze rollen

Adviseur

Onze adviseurs zijn in staat om complexiteit te doorgronden en inzicht en richting te bieden in diverse opgaven. Dat doen zij met de expertise van TwynstraGudde op de achtergrond.

JOGG
Nationale Politie
Enexis
Pesant
Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

Onze kijk op de rol van de adviseur

Een adviseur helpt in het bepalen van koers en het brengen van inzicht

Als adviseurs helpen wij met het ontwerpen, voorbereiden en uitvoeren van onderzoek en advies. Wij bewaken voortgang en boeken resultaat op het moment dat jij het nodig hebt. Processen maken wij inzichtelijk door te luisteren, te observeren en door te vragen. Door complexe processen te visualiseren, creëren wij overzicht en maken wij informatie inzichtelijk. Wij hebben ervaring met het uitvoeren van analyses, geven van presentaties, leiden van bijeenkomsten en schrijven van plannen en notities. Wij denken mee vanuit onze kennis en kunde op een specifiek thema of vakgebied. Dit doen wij ook in de rol van beleidsmedewerker, transitiemaker en (markt)onderzoeker. Ben je benieuwd hoe je een OchtendMens kan inzetten? Klik dan op onderstaande knop.

OchtendMensen inzetten

“In mijn werk als adviseur schakel ik continu tussen het strategische en uitvoerende niveau, waardoor ik de opgestelde ambities kan monitoren en bijdraag aan de realisatie.”

Romy Schouten

Adviseur OchtendMensen

Neem contact op met Irene Veldman - Manager Klimaat & Duurzaamheid bij OchtendMensen

Benieuwd naar de advieskwaliteiten van onze OchtendMensen?

Stuur Irene een bericht en ze legt het je haarfijn uit.

Onderdeel van TwynstraGudde