Menu

Bestuur & Samenleving

Veiligheid

Veiligheid komt terug in alle facetten van de Nederlandse samenleving. Denk aan drugscriminaliteit in de Rotterdamse haven, hoge waterstanden die de dijken in Limburg bedreigen of de inzet van politie en ME bij demonstraties op Nederlandse snelwegen. In een wereld waar voortdurend nieuwe veiligheidsvraagstukken ontstaan, zoals de coronacrisis, cybercrime of het gebruik van AI, is het van belang om voortdurend te vernieuwen, oplossingen te ontwikkelen en integrale samenwerkingen op te zoeken om zo de veiligheid van de samenleving te versterken. 

Maar hoe wordt de veiligheid gewaarborgd? Hoe voorkomen we overstromingen en bosbranden in een veranderend klimaat? Hoe zorgen we ervoor dat de tekorten op de arbeidsmarkt niet voor problemen bij de politie of de brandweer zorgen? Hoe stimuleren we zelfredzaamheid onder burgers? 

OchtendMensen werkt mee aan de veiligheidsvraagstukken van nu. We werken in verschillende projecten bij verschillende opdrachtgevers aan een breed scala van onderwerpen. Onze adviseurs dragen bij aan opgaven in het hele veiligheidsdomein. Benieuwd hoe we dat doen? Houd deze pagina in de gaten. 

Projecten

Neem contact op met Mark Leemans - Manager Maatschappij & Overheid bij OchtendMensen

Benieuwd naar de impact van een OchtendMens?

Stuur Mark een berichtje en hij neemt contact met je op!

Onderdeel van TwynstraGudde