Menu

OchtendMensen-nieuws

Twynstra­Gudde Inspiratie­bijeenkomst

Datum 30-09-2021
Twynstra­Gudde Inspiratie­bijeenkomst

Op 30 september 2021 vond de TwynstraGudde Inspiratiebijeenkomst plaats. Ongeveer 40 klanten kwamen naar Amersfoort toe om samen de energietransitie in de gebouwde omgeving te bediscussiëren. Het evenement werd georganiseerd door een brede groep TwynstraGudde-adviseurs met verschillende achtergronden. Jorik van Koppen zat namens OchtendMensen in de organisatie.

Jorik heeft in de organisatie van dit evenement samengewerkt met tal van TwynstraGudde-collega’s om een zo sterk mogelijk evenement neer te zetten. Zijn taak was om de inspiratiesessies te coördineren waarin met diverse opdrachtgevers van TwynstraGudde een verdiepingsslag werd gemaakt in bepaalde onderdelen van de energietransitie in de gebouwde omgeving.

OchtendMensen wordt vaak aangeduid als de ‘young talent pool’ van TwynstraGudde. Onze adviseurs werken geregeld samen met TwynstraGudde in projecten, maar ook in het reilen en zeilen van de organisatie.

Het resultaat was een geslaagde bijeenkomst waar deelnemers naartoe kwamen uit alle hoeken van het veld: gemeenten, energiecoöperaties, adviesbureaus, energiebedrijven, et cetera. Het was erg inspirerend om samen met een stel ‘lotgenoten’ uit verschillende hoeken te bespreken voor welke uitdagingen we staan!

"Erg inspirerend om samen met een stel ‘lotgenoten’ uit verschillende hoeken te bespreken voor welke uitdagingen we staan."

Jorik van Koppen

Adviseur OchtendMensen
Onderdeel van TwynstraGudde