Menu

Ruimte & Leefomgeving

Wij werken aan een ruimtelijke inrichting die klaar is voor de toekomst

Vogelbescherming Nederland
Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit
Natuurmonumenten
Provincie Utrecht
Gemeente Amsterdam
NS
Gemeente Almere
Royal Schiphol Groep
Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat
De Bouwcampus
PSI
Nationale Politie
Provincie Zuid-Holland

Onze uitdagingen in het ruimtelijk domein

Complexe vraagstukken: kom maar op!

We versnellen de ontwikkeling van de fysieke leefomgeving van Nederland. En dat is hard nodig. Juist onze generatie ervaart dat dit niet vanzelfsprekend is. Wij voelen de urgentie voor uitdagingen op het gebied van wonen, natuur, biodiversiteit en bereikbaarheid en steken de handen uit de mouwen voor een integrale aanpak. Vol energie zetten we in op thema’s als toekomstbestendige steden, vitaal landelijk gebied en een betrokken omgeving 

Om de complexe uitdagingen in de ruimte aan te pakken hebben we een nieuw soort leiders nodig: verbinders, die de uitdagingen begrijpen en samen met betrokken partijen én de omgeving naar de oplossing toewerken. Hoe we dat doen? Het is onze kracht om met een frisse, scherpe blik met de ingewikkelde realiteit aan de slag te gaan. We zijn in staat om verbindingen te maken tussen inhoud, belangen en de omgeving. Wij hebben oog voor zowel de harde als de zachte kant van ruimtelijke ontwikkelingen. Wij helpen het proces verder door onze kennis en skills op het gebied van projectmanagement, omgevingsmanagement en transitiekunde in te brengen.In samenwerking met TwynstraGudde ontwikkelen wij ons op het gebied van persoonlijke en inhoudelijke kennis en vaardigheden. 

We helpen opdrachtgevers om de transitie naar een ruimte in balans werkend te krijgen. Benieuwd hoe en waar we dat doen? Lees hieronder meer over de projecten waar de adviseurs van onze marktgroep Ruimte & Leefomgeving actief zijn.

Onderdeel van TwynstraGudde