Geen nood, je bent op de juiste plek.
Adviestalent is vanaf 1 november 2019 doorgegaan als OpMorgen

Verder

Ons verhaal

OchtendMensen werken telkens weer met de energie van een nieuwe dag. We zijn klaar om vooruitgang te brengen in dé maatschappelijke thema's van dit moment. Dit is het verhaal van de OchtendMensen.

Ons verhaal

Wij zijn denkers en doeners

Wij denken graag mee, of dat nou gaat over actieplannen of de strategische koers. Vol energie gaan we aan de slag en houden ervan om uitdagingen concreet te maken. Zo brengen we beweging.

We maken waar en verrassen

We kennen de koers en doen wat nodig is om die waar te maken. De basis moet goed zijn. We doen niet zomaar ons werk, maar durven ook anders te denken en breder te kijken. Ieder OchtendMens op zijn eigen manier.

We zijn onderweg en stappen in

We zijn er op tijd bij en zien iedere ochtend een dag vol mogelijkheden. We stappen graag in. Tegelijkertijd zijn we nog niet op onze bestemming: we willen organisaties stapje voor stapje vooruit helpen.  Meer weten over hoe wij beweging brengen in onze projecten?

We zijn jong en toegerust

OchtendMensen staan aan de start van hun professionele carrière en bruisen van energie. We werken met de blik van een nieuwe generatie. Daarbij maken we gebruik van de kennis en kunde van Twynstra Gudde. Benieuwd naar onze expertise?

We werken zelfstandig en samen

We werken zelfstandig binnen onze opdrachten, pakken daarin snel  onze  eigen rol en verbinden, ongeacht of je fan van de ochtend, middag of avond bent. Daarbij bouwen we graag samen met anderen aan positieve maatschappelijke impact.

We zijn lichtvoetig en hebben beide benen op de grond

We pakken de dag en brengen vol enthousiasme beweging. We zetten resultaten neer met beide benen op de grond.  Dit doen we niet alleen in de ochtend, maar wel met de energie en lichtheid van een nieuwe dag.

We staan stil en maken tempo

We maken tempo in ons werk en groeien snel in onze opdrachten. Evengoed maken we ook tijd om stil te staan, opleidingen te volgen en samen te reflecteren. Zo ontwikkelen we onszelf én onze omgeving.

Meld je aan voor één van onze thema-nieuwsbrieven