Menu

OchtendMensen-nieuws

Het opleidingsteam van Ochtend­Mensen stelt zich voor

Datum 27-10-2022
Het opleidingsteam van Ochtend­Mensen stelt zich voor

De OchtendMensen Opleiding

Bij OchtendMensen staat jouw ontwikkeling voorop. In onze OchtendMensen-opleiding – ons driejarig opleidingstraject voor jonge professionals – geven wij jou de ruimte en verantwoordelijkheid voor wat jij leert en stimuleren we je om jezelf te blijven uitdagen. Eén van onze uitgangspunten daarbij is dat je vooral veel leert in het werk. Daar gebeurt het! Daarnaast geloven wij in de eigenheid en talenten van mensen. Daarom hebben we een stevig opleidingsprogramma waarin we, naast theorie en methodieken, ook veel aandacht besteden aan de vraag “wie ben jij?”.

Onze Talentmanagers en Opleidingscoördinator werken voortdurend aan het verder verbeteren van ons uitgebreide opleidingsprogramma en begeleiden je bij jouw ontwikkeling. Ben je benieuwd wie zij zijn en wat zij doen? We stellen ons opleidingsteam graag aan je voor!

De Talentmanagers van OchtendMensen: Noëlle van den Boom en Andrea Tempelman

Onze Talentmanagers Noëlle en Andrea werken aan het continu verbeteren en ontwikkelen van ons opleidingsaanbod. Zo zorgen zij ervoor dat onze opleidingen aansluiten op de markt, de rollen waarin onze adviseurs werkzaam zijn en de leerthema’s van de groep. Daarnaast coachen Noëlle en Andrea onze jonge professionals in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling en verzorgen zij een aantal trainingen in de opleidingen.

Talentmanagers-OchtendMensen-2-1024x768

Noëlle van den Boom en Andrea Tempelman, Talentmanagers bij OchtendMensen

De Opleidingscoördinator van OchtendMensen: Stéphanie Luijks

Als Opleidingscoördinator zorgt Stéphanie ervoor dat alles rondom de verschillende opleidingsmomenten goed geregeld is. Van het maken van alle (persoonlijke) opleidingsplanningen, de coördinatie en afstemming met de verschillende trainers en opleidingslocaties tot de fysieke en digitale beschikbaarheid van opleidingsmaterialen. Overzicht creëren, verbetermogelijkheden zien, betrokkenen met elkaar verbinden en heldere communicatie zijn kernwoorden die hierbij aansluiten.

Stephanie_lagen3_donkerblauwweb-1-1024x683

Stéphanie Luijks, Opleidingscoördinator bij OchtendMensen

Enthousiast geworden? Lees hier dan meer over werken bij OchtendMensen, waarvan deze opleiding integraal onderdeel uitmaakt.

Onderdeel van TwynstraGudde