Menu

OchtendMensen-nieuws

Samen verder bouwen: Marktgroep Ruimte & Leefomgeving

Datum 29-02-2024
Samen verder bouwen: Marktgroep Ruimte & Leefomgeving

Wij zijn de marktgroep Ruimte & Leefomgeving van OchtendMensen. In 2021 is de marktgroep opgericht onder de naam Stad & Natuur. De afgelopen jaren hebben we ons ingezet voor diverse uitdagingen in de fysieke leefomgeving: de woningbouwopgave, betere bereikbaarheid, het creëren van een gezonde leefomgeving en een natuurinclusieve samenleving. De uitdagingen ontwikkelen en wij ontwikkelen onszelf ook. Onder de naam Ruimte & Leefomgeving bouwt onze marktgroep samen verder aan een ruimtelijke inrichting die klaar is voor de toekomst. Wat staat ons te wachten?

De uitdagingen in de fysieke leefomgeving

In de opdrachten die wij doen, helpen wij de ontwikkeling van de fysieke leefomgeving van Nederland te versnellen. En dat is hard nodig. ​Juist onze generatie ervaart dat deze ontwikkeling niet vanzelfsprekend is. Wij voelen de urgentie om te werken aan de uitdagingen op het gebied van wonen, natuur, biodiversiteit en bereikbaarheid. Wij steken de handen uit de mouwen voor een integrale aanpak.​ Vol energie zetten we in op thema’s als toekomstbestendige steden, vitaal landelijk gebied en een betrokken omgeving.

De bijdrage van de adviseurs van OchtendMensen

Om de complexe uitdagingen in de ruimtelijke omgeving aan te pakken, hebben we een nieuw soort leiders nodig: verbinders, die de uitdagingen begrijpen en samen met betrokken partijen én de omgeving naar oplossingen toewerken. ​Hoe we dat doen? Het is onze kracht om met een frisse, scherpe blik met de ingewikkelde realiteit aan de slag te gaan. We zijn in staat om verbindingen te maken tussen inhoud, belangen en de omgeving. Wij hebben oog voor zowel de harde als de zachte kant van ruimtelijke ontwikkelingen. Wij helpen het proces verder door onze kennis en skills vaardigheden op het gebied van projectmanagement, omgevingsmanagement en transitiekunde in te brengen.​ In samenwerking met ons moederbedrijf TwynstraGudde ontwikkelen wij ons op het gebied van persoonlijke en inhoudelijke kennis en vaardigheden. ​

We helpen opdrachtgevers om de transitie naar een ruimte in balans werkend te krijgen. Ben je benieuwd naar hoe en waar we dat doen? Lees hier meer over de projecten waar de adviseurs van onze marktgroep Ruimte & Leefomgeving actief zijn.

Neem contact op met Albert Pansier - Manager Ruimte & Leefomgeving bij OchtendMensen

Benieuwd naar de impact van een OchtendMens?

Stuur Albert een berichtje en hij neemt contact met je op!

Onderdeel van TwynstraGudde