Menu

Zorg & Gezondheid

Wij werken aan een gezonde samenleving, waarin aandacht is voor samenwerking, vernieuwing en toegankelijkheid van zorg

Proteion
KNGF
GGD GHOR Nederland
UMC Utrecht
Medrie
VIGO
JOGG
Bartiméus

Onze uitdagingen in de zorg en gezondheid

Ingewikkelde vraagstukken in de zorg: kom maar op!

Hoe zorgen we ervoor dat we de toenemende zorgvraag het hoofd blijven bieden? Hoe bevorderen we de samenwerkingen tussen eerste-, tweede-, en derdelijnszorg? Hoe bouwen we aan een gezondere samenleving? En hoe zorgen we dat de zorg efficiënt, effectief en betaalbaar wordt ingericht? Allemaal uitdagingen waar wij energie van krijgen en graag mee aan de slag gaan. Doe jij met ons mee? Lees hieronder in welke rollen en projecten wij ons inzetten voor de zorg van morgen.

“Door de samenwerking tussen patiënt en zorgverlener te faciliteren en te begeleiden, draag ik bij aan het verkleinen van het gat tussen beleid en praktijk.”

Dyon Rook

Adviseur OchtendMensen

Thema’s binnen Zorg & Gezondheid

Er is enorm veel gaande in de zorg in Nederland. Mensen worden steeds ouder, de zorgvraag wordt complexer en het belang van technologische ontwikkelingen en innovaties neemt toe. Deze veranderingen vragen om een kanteling binnen de zorg. Er moet meer aandacht komen voor preventie, de inzet van zorgpersoneel moet worden geoptimaliseerd en er moet op een slimme manier gebruik worden gemaakt van technologische ontwikkelingen. Als adviseurs van de marktgroep Zorg & Gezondheid van OchtendMensen werken wij graag mee aan deze transitie door ons in te zetten op de volgende onderwerpen: preventie, samenwerken, digitalisering & eHealth.

Neem contact op met Roos Thijssen - Manager Zorg & Gezondheid

Benieuwd naar de impact van een OchtendMens?

Stuur Roos een berichtje en ze neemt contact met je op!

Onderdeel van TwynstraGudde