Geen nood, je bent op de juiste plek.
Adviestalent is vanaf 1 november 2019 doorgegaan als OpMorgen

Verder

Wij zijn op zoek naar jou!

Ben jij nieuwsgierig? Niet bang om initiatief te nemen? WO-afgestudeerd? Word jij blij van het uitpluizen van organisaties en processen? Zit je boordevol energie en heb je de drive om samen maximale impact te maken voor bedrijven die bijdragen aan een betere wereld? Dan leren wij jou graag kennen!

Wij zijn op zoek naar jou!

Spreekt ons verhaal jou aan?

OchtendMensen wordt gevormd door een enthousiast en ondernemend team van starters die voor vergelijkbare vragen en uitdagingen staan. Voor organisaties die er toe doen. Wij geloven in de kracht van samen: leren doe je van én met elkaar. Daarom werken wij mee in de organisatie van de opdrachtgever en runnen wij samen OchtendMensen. Als team.

Onze deal

1. Opleiding

Met 27 opleidingsdagen per jaar en een budget van €20.000,-- bieden wij een stevige opleiding aan. Kijk op onze Academy pagina voor meer informatie.

2. Beloningsbeleid

Wij bieden een marktconform salaris plus een mooie flexibele beloning. Als het bedrijf goed draait, profiteer jij mee! Ook hebben wij een uitstekende pensioenvoorziening.

3. Vakantie

Ons werk is leuk, maar vakantie ook! Wij bieden 28 vakantiedagen en de optie om extra dagen te kopen. Daarnaast ontvang je 8,33 % vakantiegeld per jaar.

4. Maatschappelijke bijdrage

Wij gaan voor impact. Niet alleen voor betalende opdrachtgevers maar voor iedereen.
Wij doen pro bono opdrachten en helpen startende ondernemers met het meten van hun sociale impact.

5. Deel van het team

Iedereen binnen OchtendMensen bouwt mee aan ons bedrijf. Wij ondernemen en brengen zo samen ons bedrijf een stapje verder. Ook buiten het werk zoeken we elkaar op, op de fiets, skies of aan de bar (zie onze instagram).

6. Flexibiliteit

Wij hebben – net als jij waarschijnlijk – een druk leven dat vraagt om flexibiliteit. Dat snappen wij en we bieden dan ook zoveel mogelijk ruimte om je eigen leven in te richten voor een goede werk-privé balans.

Ons wensenlijstje

  • Een WO master, bij voorkeur in bedrijfskunde, gezondheidswetenschappen, planologie/sociale geografie, bestuurskunde of organisatiewetenschappen. We zijn bijzonder geïnteresseerd in profielen met affiniteit en/of ervaring op het gebied van duurzaamheid en energietransitie.
  • Tussen de 1 en 3 jaar werkervaring, waarbij we open staan voor starters op de arbeidsmarkt die relevante ervaring hebben opgedaan d.m.v. stages en/of afstudeeronderzoek
  • Relevante nevenactiviteiten gedaan

Zullen we kennismaken?

Ben je enthousiast en wil je meer over ons weten? Meld je dan aan voor onze virtuele inhousedag. Wil je bij ons solliciteren, dan is een kennismaking ook een verplicht onderdeel van onze sollicitatieprocedure.

Aanmelden


ronde 1

Solliciteren

Vul ons sollicitatieformulier in en voeg jouw CV, cijferlijst en een persoonlijke videoboodschap toe.

ronde 2

Capaciteitentest

Door naar de volgende ronde? Gefeliciteerd! Je ontvangt van ons een uitnodiging voor een (online) capaciteitentest.

ronde 3

Assessment

Capaciteitentest gehaald? Dan mag je door naar de laatste stap, een persoonlijkheidstest. Vervolgens doorloop je een assessment van een halve dag bij ons op kantoor. Je hoort nog diezelfde dag of je bent aangenomen!

Kennismaken? Meld je aan voor onze virtuele inhousedag. Aanmelden

Ben jij klaar om beweging te brengen? Solliciteer dan nu!

Solliciteer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Geef je interesse op, dan krijg je alleen het nieuws dat voor jou relevant is.

* indicates required
Nieuwsbrieven