Geen nood, je bent op de juiste plek.
Adviestalent is vanaf 1 november 2019 doorgegaan als OpMorgen

Verder

Solliciteren

Ben jij nieuwsgierig? Niet bang om initiatief te nemen? WO afgestudeerd? Word jij blij van het uitpluizen van organisaties en processen? Zit je boordevol energie en heb je de drive om samen maximale impact te maken voor organisaties die bijdragen aan een betere wereld? Solliciteer dan nu!

Solliciteren

Solliciteren 

Leuk dat je ons wilt komen versterken! Je kunt je sollicitatie versturen door het formulier onder aan deze pagina in te vullen.

Het sollicitatieproces bevat vijf stappen die hieronder zijn beschreven. Onze eerstvolgende (digitale) inhousedag is op woensdag 22 december 2021 van 14:00 tot 16:00 uur. Voordat je bij ons solliciteert, moet je een inhousedag bijwonen. De eerstvolgende sollicitatiedeadline is vervolgens dinsdag 11 januari 2022 om 12:00 uur. Hierna zijn de (digitale) speeddates op 19 en 20 januari 2022 en de (live) assessments op 31 januari en 1 februari 2022.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Hero Kamalizadeh, onze coördinator Werving & Selectie, door te mailen naar werving@ochtendmensen.nl

Zo werkt het

Stap 1

Inhousedag

Maak kennis met ons tijdens de inhousedag! Voordat je solliciteert, willen we dat je eerst deelneemt aan onze inhousedag. We vertellen je tijdens deze inhousedag graag meer over OchtendMensen en beantwoorden jouw vragen.
Stap 2

Solliciteren

Vul ons sollicitatieformulier in en voeg jouw CV en een persoonlijke videoboodschap toe.
Stap 3

Speeddates

Als je door de eerste selectie komt, nodigen we je uit voor een digitale speeddate. Eerst maak je een persoonlijkheidstest en vervolgens heb je de speeddate waarin je met onze adviseurs en het management team spreekt.
Stap 4

Capaciteitentest

Door naar de volgende stap? Gefeliciteerd! Je ontvangt van ons een uitnodiging voor een (online) capaciteitentest.
Stap 5

Assesments

Capaciteitentest gehaald? Dan ga je door naar de laatste stap. Dat is een assessment van een halve dag bij ons op kantoor. Je hoort binnen twee dagen of je bent aangenomen!

Goedemorgen!
Je bent een OchtendMens!

Meld je aan voor één van onze thema-nieuwsbrieven