Menu
Sociaal ondernemen

Wij werken met oog voor elkaar en onze omgeving

De kern van ons werk is dat wij bijdragen aan het oplossen van de grote maatschappelijk vraagstukken van dit moment. Als organisatie zien wij veel mogelijkheden om een positieve impact te hebben op onze maatschappij.

Maatschappelijk project

De maatschappelijke uitdagingen van vandaag en morgen vragen nú om actie. Als OchtendMensen geloven wij dat hier een nieuw soort leiderschap voor nodig is, van gedreven en resultaatgerichte leiders die verbinden.

Om daadwerkelijk te kunnen verbinden, is het essentieel dat we als jonge professionals ons blikveld verruimen en met verschillende groepen in de samenleving samenwerken. Binnen OchtendMensen hebben we daarom verschillende maatschappelijke projecten opgezet. Zo brengen we vluchtelingen en werkgevers dichter bij elkaar via de Refugee Talent Hub, en draaien we mee met ROC-studenten in het vak 'Sociaal Maatschappelijk Project'. 

Refugee Talent Hub

Veel vluchtelingen in Nederland willen graag aan het werk, maar het is vaak moeilijk voor hen om een betaalde baan te vinden. Onze OchtendMensen delen kennis, energie, ervaring en netwerk met statushouders via mentortrajecten en workshops.

ROC Amersfoort

Samen met studenten van het ROC Amersfoort hebben we maatschappelijke activiteiten georganiseerd: van bingo in het verzorgingstehuis tot pingpong in het buurthuis. Door uitwisseling van ideeën en perspectieven met studenten hebben we veel van elkaar geleerd én een leuke activiteit neergezet.

Wij zoeken nieuwe OchtendMensen! Aanmelden voor de inhousedag
Onderdeel van TwynstraGudde