Menu

Solliciteren

Ben jij nieuwsgierig? Niet bang om initiatief te nemen? Word jij blij van het uitpluizen van organisaties en processen? Zit je boordevol energie en heb je de drive om samen maximale impact te maken voor organisaties die bijdragen aan een betere wereld? En beschik jij over WO werk- en denkniveau? Solliciteer dan nu!

Solliciteren

Leuk dat je ons wilt komen versterken! Je kunt je sollicitatie versturen door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.

Ons sollicitatie- en selectieproces bevat vijf stappen die hieronder zijn beschreven. Onze eerstvolgende inhousedag is op vrijdag 2 juni. Voordat je bij ons solliciteert, moet je een inhousedag bijwonen. De eerstvolgende sollicitatiedeadline is dinsdag 13 juni om 12:00 uur. Hierna zijn de (digitale) speeddates op 21 en 22 juni en de (live) assessments op 3 en 4 juli.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jasmijn Frie, onze coördinator Werving & Selectie, door te mailen naar werving@ochtendmensen.nl


Zo werkt het

Inhousedag

Maak kennis met ons tijdens de inhousedag! Voordat je solliciteert, willen we dat je eerst deelneemt aan onze inhousedag. We vertellen je tijdens deze inhousedag graag meer over OchtendMensen en beantwoorden jouw vragen.

Aanmelden voor de inhousedag

Solliciteren

Vul ons sollicitatieformulier in en voeg jouw CV en een persoonlijke videoboodschap toe.

Solliciteren

Speeddates

Als je door de eerste selectie komt, nodigen we je uit voor een digitale speeddate. Eerst maak je een persoonlijkheidstest en vervolgens heb je de speeddate waarin je met onze adviseurs en het management team spreekt.

Capaciteitentest

Door naar de volgende stap? Gefeliciteerd! Je ontvangt van ons een uitnodiging voor een (online) capaciteitentest.

Assessments

Capaciteitentest gehaald? Dan ga je door naar de laatste stap. Dat is een assessment van een halve dag bij ons op kantoor. Je hoort binnen twee dagen of je bent aangenomen!

Goedemorgen! Je bent een OchtendMens!

Onderdeel van TwynstraGudde