Geen nood, je bent op de juiste plek.
Adviestalent is vanaf 1 november 2019 doorgegaan als OpMorgen

Verder

Samenwerken in de zorg

Binnen OchtendMensen houden we ons bezig met samenwerkingen in de zorg.

We worden steeds ouder en de zorg is steeds duurder. Daarnaast sluit het zorgaanbod niet altijd goed aan op de zorgbehoefte én hebben we steeds meer personeel nodig. Hoe gaan we dit voor elkaar krijgen? Om hier antwoorden op te vinden, hebben wij ons laten inspireren door de beweging De Juiste Zorg op de Juiste Plek (JZOJP).

Het programma ‘De Juiste Zorg op de Juiste Plek’

De principes van het programma JZOJP zijn (onnodige) zorg voorkomen, vervangen en verplaatsen, zodat de zorg toekomstbestendig wordt. En hoe maken we onze zorg toekomstbestendig?

OchtendMensen neemt je op deze pagina graag mee in de inhoud van het programma JZOJP. Daarnaast voeren we interessante gesprekken met verschillende professionals uit het veld. Vervolgens ‘zoomen’ we uit en onderzoeken we hoe JZOJP aan ons zorgstelsel relateert. Tot slot kijken we welke trends en bewegingen er nog meer zijn binnen de zorgwereld.

Blijf actief op de hoogte over samenwerkingen in de zorg

In de maand mei 2021 verschijnen op deze themapagina blogs, interviews, artikelen en opdrachten rondom het thema ‘De Juiste Zorg op de Juiste Plek’. Wil je actief op de hoogte worden gehouden van onze publicaties, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief Zorg & Gezondheid van OchtendMensen, of volg onze LinkedIn-pagina.

En wil je zien wat OchtendMensen nog meer doen in de Zorg & Gezondheid, lees dan verder op deze pagina.

Meld je aan voor één van onze thema-nieuwsbrieven