Geen nood, je bent op de juiste plek.
Adviestalent is vanaf 1 november 2019 doorgegaan als OpMorgen

Verder
Meet the team: Onze adviseurs Stad, Natuur & Mobiliteit

Meet the team: Onze adviseurs Stad, Natuur & Mobiliteit

Meet the team: Onze adviseurs Stad, Natuur & Mobiliteit

Juni 2021

Binnen OchtendMensen zet een groep adviseurs zich actief in voor de thema’s Stad, Natuur & Mobiliteit. Dit doen zij door met volle energie mee te werken aan een leefbaar, innovatief en bereikbaar Nederland. Benieuwd geworden naar wie deze adviseurs zijn en wat ze doen? Lees vooral verder!

Dylhan Groenendijk

Dylhan Groenendijk adviseur Stad Natuur Mobiliteit OchtendMensen TwynstraGudde

Studieachtergrond: Sociologie aan de Erasmus Universiteit
Hoelang werkzaam bij OchtendMensen: 2,5 jaar
Huidige projecten en rollen: Programmamedewerker Almere 2.0 en Program Developer AMS Academy bij AMS Institute
Affiniteit met thema’s van Stad, Natuur & Mobiliteit: Voor mij is een stad een fascinerende en complexe omgeving; alle disciplines komen samen binnen de fysieke omgeving van een stad. De stad wordt gevormd door mensen en de stad vormt zijn mensen. De uitdagingen in de fysieke leefomgeving zijn enorm in Nederland. Vaak gaat het over woningaantallen, economische activiteiten of mobiliteitsoplossingen. De ‘harde kant’ dus. Bij het werken aan stedelijke ontwikkeling stel ik daarom het perspectief van de leefkwaliteit voor bewoners centraal. Samen leven moeten we namelijk allemaal, toch? Laten we daar het beste van maken.

Hanne van Kasteren

Hanne van Kasteren adviseur Stad Natuur Mobiliteit OchtendMensen TwynstraGudde

Studieachtergrond: Organisatiepsychologie & Ondernemingsrecht
Hoelang werkzaam bij OchtendMensen: Bijna 3 jaar
Huidig project en rol: Assistent projectmanager MIRT-verkenning Oeververbinding
Affiniteit met thema’s van Stad, Natuur & Mobiliteit: Project- & programmamanagement (samenwerking verschillende partijen, tastbaar resultaat, complexiteit)

Jeroen Ubels

Jeroen Ubels adviseur Stad Natuur Mobiliteit OchtendMensen TwynstraGudde

Studieachtergrond: Architectuur aan de TU Delft
Hoelang werkzaam bij OchtendMensen: 8 maanden
Huidige projecten en rollen: Junior-projectleider bij gebiedsontwikkeling Green Park Aalsmeer en programmaondersteuner bij de eenheid Wegen en Kanalen bij de provincie Overijssel
Affiniteit met thema’s van Stad, Natuur & Mobiliteit: Vanuit mijn studie heb ik veel ervaring met de ruimtelijke uitdagingen die er in Nederland op ons afkomen en ik zie dat die ruimtelijke opgaves ons dwingen tot integrale oplossingen. Van die uitdaging word ik enthousiast en daarom heb ik er vanuit mijn studie voor gekozen om juist meer de kant van de samenwerkingen in het ruimtelijke domein op te zoeken in plaats van de architectuur.

Lotte Hulshof

Lotte Hulshof adviseur Stad Natuur Mobiliteit OchtendMensen TwynstraGudde

Studieachtergrond: Internationale Betrekkingen, Crisis & Security Management
Hoelang werkzaam bij OchtendMensen: Ruim 2,5 jaar
Huidig project en rol: Op dit moment werk ik in opdracht van WesselinkVanZijst, een adviesbureau gespecialiseerd in Strategisch Omgevingsmanagement. Ik houd mij daar als adviseur Omgevingsmanagement voor verschillende opdrachtgevers bezig met grote projecten die om betrokkenheid van de omgeving vragen.
Affiniteit met thema’s van Stad, Natuur & Mobiliteit: Ik werk graag aan concrete projecten in de fysieke ruimte. Zo heb ik mij in de afgelopen jaren binnen mijn opdrachten verdiept in nieuwe vervoersmiddelen (Ministerie van IenW), de energietransitie in stedelijke gebieden (Provincie Utrecht), maar ook in omgevingsvraagstukken in onder andere de luchtvaart (WesselinkVanZijst).

Mark Smelt

Mark Smelt Adviseur Stad Natuur Mobiliteit OchtendMensen TwynstraGudde

Studieachtergrond: Bedrijfskunde en Strategisch Management
Hoelang werkzaam bij OchtendMensen: Een paar weken
Huidig project en rol: Projectsecretaris Opgavegestuurd werken bij provincie Brabant
Affiniteit met thema’s van Stad, Natuur & Mobiliteit: Ik houd me graag bezig met actuele, maatschappelijke vraagstukken en vind grote programma’s en stakeholder management daarbij erg interessant. Ik kan mijn energie daarom goed kwijt bij de Stad-, Natuur- & Mobiliteitsgroep van OchtendMensen!

Steffie Bes

Steffie Bes adviseur Stad Natuur Mobiliteit OchtendMensen TwynstraGudde

Studieachtergrond: Geschiedenis & Internationale betrekkingen
Hoelang werkzaam bij OchtendMensen: 5 maanden
Huidig project en rol: Programmasecretaris bij Almere 2.0
Affiniteit met thema’s van Stad, Natuur & Mobiliteit: Voordat ik bij Almere 2.0 begon, had ik geen vanzelfsprekende affiniteit met de thema’s van Stad, Natuur & Mobiliteit, maar dat veranderde snel. Ik houd mij inmiddels bezig met uiteenlopende thema’s rondom de doorontwikkeling van de stad: van economie en onderwijs tot duurzame gebiedsontwikkeling. Wat voor mij dit onderwerp zo interessant maakt, is de integrale aanpak van de ontwikkelingen, het verbinden van verschillende belangen en opgaves en daarbij een toekomstbestendige omgeving creëren voor mens, natuur en dier.

Tamara Koekkoek

Tamara Koekkoek adviseur Stad Natuur Mobiliteit OchtendMensen TwynstraGudde

Studieachtergrond: Gezondheidswetenschappen (Wageningen University & Research) en Planologie (Rijksuniversiteit Groningen)
Hoelang werkzaam bij OchtendMensen: 3 maanden
Huidig project en rol: Projectondersteuner stelseloptimalisatie medische rijgeschiktheid bij het Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat
Affiniteit met thema’s van Stad, Natuur & Mobiliteit: Hoe blijven onze huidige steden, dorpen en regio’s aansluiten op toekomstige behoeften van bewoners? Naar mijn mening brengt reflectie ons dichterbij het antwoord; het analyseren van oorzaken en gevolgen van ruimtelijke ontwikkelingen. Vanuit mijn studieachtergrond heb ik een interesse voor de leefwereld van bewoners en zet ik deze graag centraal. Hoe garanderen we een leefbare woonomgeving? De dynamiek tussen bewoner en overheid vind ik daarin erg interessant.

Wil je weten wat OchtendMensen voor jou of jouw bedrijf kan betekenen, neem dan graag contact op met Albert Pansier, manager Stad, Natuur & Mobiliteit.

Meer over wat wij doen binnen de thema’s Stad, Natuur & Mobiliteit lees je op onze themapagina.

Meld je aan voor één van onze thema-nieuwsbrieven