Geen nood, je bent op de juiste plek.
Adviestalent is vanaf 1 november 2019 doorgegaan als OpMorgen

Verder

Communicatie­adviseur afdeling Planvorming Liander

.

Opdrachtgever Liander
Specialisatie Omgevingsmanagement; Communicatie-advies

Communicatie­adviseur afdeling Planvorming Liander

De energietransitie heeft grote impact op het energienet en daarmee op het werk van de netbeheerder. Om te kunnen blijven voorzien in een toekomstbestendig energienet, zoeken de regioteams van netbeheerder Liander de samenwerking in de regio met onder andere gemeenten en woningbouwcorporaties steeds meer op. De vraag naar duiding van technische vraagstukken en de behoefte aan professionele en eenduidige communicatie richting deze stakeholders neemt toe.

Als communicatieadviseur voor de afdeling Planvorming van Liander werkt OchtendMens Bente van der Sman aan het neerzetten van een goede communicatie-aanpak voor deze afdeling. Daarnaast levert zij hands-on ondersteuning op het gebied van communicatie in de vorm van het leveren van concrete producten en advies. Zo werkt zij voor specifieke casussen mee aan een passend communicatieplan en ontwikkelt zij materiaal dat wordt gebruikt in de communicatie naar specifieke doelgroepen. Bijvoorbeeld voor grootzakelijke klanten en gemeenten een folder met informatie over de capaciteit van het elektriciteitsnet en brieven en presentaties met informatie over de huidige netsituatie en toelichting op plannen over de toekomst van het elektriciteitsnet. Bente werkt daarbij nauw samen met de regioteams en de afdeling corporate communicatie van Liander.

"De energietransitie heeft grote invloed op het werk van de netbeheerder. Dat vraagt om een nieuwe rol in samenwerking met andere partijen. Door het vertalen van technische vraagstukken naar een begrijpelijke eenduidige boodschap die aansluit bij de doelgroep, probeer ik als communicatieadviseur Liander optimaal te ondersteunen in deze transitie."

Bente van der Sman - Adviseur OchtendMensen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Geef je interesse op, dan krijg je alleen het nieuws dat voor jou relevant is.

* indicates required
Nieuwsbrieven