Geen nood, je bent op de juiste plek.
Adviestalent is vanaf 1 november 2019 doorgegaan als OpMorgen

Verder

Junior-directiesecretaris / Secretaris Coronabestrijding RDOG

Opdrachtgever Directie Regionale Dienst Openbare Gezondheidszorg (RDOG) Hollands Midden
Specialisatie Project- en programmamanagement
Focusgebied Zorg & Gezondheid
Adviseur Fenna Reuvers

Junior-directiesecretaris / Secretaris Coronabestrijding RDOG

OchtendMensen-adviseur Fenna Reuvers is werkzaam als junior-directiesecretaris binnen het directieteam van de Regionale Dienst Openbare Gezondheidszorg (RDOG) Hollands Midden. De RDOG bewaakt, beschermt en bevordert de gezondheid en het welbevinden van de burgers in de regio Hollands Midden, in zowel reguliere als crisisomstandigheden.

Twee dagen in de week ondersteunt Fenna het directieteam, met name op werkzaamheden rondom de bedrijfsvoering van de organisatie. Werkzaamheden binnen deze rol bestaan onder meer uit de organisatie van bestuurlijke overleggen, het organiseren van werkbezoeken voor gemeenteraden en bijdragen aan de werkzaamheden rondom de organisatieontwikkeling.

Daarnaast is Fenna twee dagen per week werkzaam voor de nieuwe afdeling Coronabestrijding. Hier fungeert zij ook als secretaris. Zij houdt zich bezig met het inventariseren en structuren van de informatiestromen, capaciteitsvraagstukken en de organisatie van de afdeling Coronabestrijding voor de langere termijn.

Een interessante, leerzame en actuele opdracht waar Fenna met haar inzet een bijdrage kan leveren aan het zo goed mogelijk doorkomen van de huidige pandemie!

'Het probleem was helder en de oplossing was helder, maar dan gebeurde er niets door een tekort aan capaciteit. Nu is Fenna de persoon die dit oppakt en afrondt. Dat hadden we eerder moeten doen!'

Matthijs van der Vorm - Directiesecretaris RDOG Hollands Midden

Meld je aan voor één van onze thema-nieuwsbrieven