Geen nood, je bent op de juiste plek.
Adviestalent is vanaf 1 november 2019 doorgegaan als OpMorgen

Verder

Proces­coördinator duurzame en innovatieve woningbouw De Bouwcampus

.

Opdrachtgever De Bouwcampus
Specialisatie Procescoördinator
Adviseur Eva Louwerenburg

Proces­coördinator duurzame en innovatieve woningbouw De Bouwcampus

Innovatieve oplossingen voor verduurzamen van gebouwen en omgeving

Transities in de bouwsector zijn nodig om de grote maatschappelijke opgave rondom verduurzaming, waar we als samenleving voor staan, te realiseren. Stichting de Bouwcampus draagt hieraan bij door vanuit een onafhankelijke positie organisaties bij elkaar te brengen en innovatieve oplossingen te ontwikkelen binnen het thema ‘verduurzamen van gebouwen en omgeving’.

Het samenbrengen van kennis, inzichten en ervaring draagt bij aan het versnellen van transitie in de bouwsector

Als procescoördinator houdt OchtendMensen-adviseur Eva Louwerenburg zich bezig met de vormgeving en organisatie van diverse projecten. Eén van de projecten gaat over het woningtekort dat in Nederland is ontstaan. Om dit op te lossen zullen er snel en op duurzame wijze nieuwe woningen moeten worden gebouwd. Naast woningbouw is Eva bezig met utiliteitsbouw, waarbij de focus enerzijds ligt op het toepassen van gebiedsgerichte energiesystemen en anderzijds bij circulair en natuur-inclusief bouwen.

Eva’s taken binnen deze projecten lopen uiteen en omvatten onder meer het uitvoeren van desk-research, het opstellen van een plan van aanpak, en het vormgeven, organiseren en begeleiden van bijeenkomsten. Een enorm leerzame rol, waarin het samenbrengen van kennis, inzichten en ervaring bijdraagt aan het versnellen van transitie in de bouwsector.

Wil je meer weten over de opdrachten die OchtendMensen doen rondom de thema’s ‘Stad, Natuur & Mobiliteit’, dan kun je hier meer van onze projecten bekijken.

"Interessant vind ik vooral het politieke speelveld, de maatschappelijke relevantie en de vertaling van beleid naar praktijk."

Eva Louwerenburg - Adviseur OchtendMensen

Meld je aan voor één van onze thema-nieuwsbrieven