Geen nood, je bent op de juiste plek.
Adviestalent is vanaf 1 november 2019 doorgegaan als OpMorgen

Verder

Programma­secretaris VIP Programma OPEN

.

Opdrachtgever Programmabureau VIPP OPEN
Specialisatie Project- en programmamanagement
Focusgebied Zorg & Gezondheid
Adviseur Reijer Aarnoudse

Programma­secretaris VIP Programma OPEN

Overal in de zorg wordt gewerkt aan informatie-uitwisseling tussen patiënt en zorgprofessional. Vanaf 1 juli 2020 kunnen patiënten online hun medische gegevens inzien bij hun huisarts.

OPEN is het landelijke vierjarig versnellingsprogramma (VIPP) van InEen, LHV en NHG om huisartsen te ondersteunen bij het veilig online inzage bieden aan hun patiënten. Het programma wordt gefinancierd door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Het programmabureau van OPEN werkt samen met regionale coalities, huisartsen en HIS-leveranciers om online inzage voor patiënten realiteit te maken.

Als programmasecretaris van OPEN helpt OchtendMens Reijer Aarnoudse bij het programmamanagement. Hierbij organiseert hij diverse (bestuurlijke) overleggen en bereidt deze inhoudelijk voor. Ook zorgt hij voor adequate informatie voor de programmamanagers, houdt overzicht op acties en planningen, en maakt verslagen en rapportages. Op deze manier draagt hij bij aan het plannen en beheersen van het programma OPEN, zodat de tactisch-strategische doelstellingen van OPEN worden behaald.

"Als programmasecretaris Versnellingsprogramma Informatie-uitwisseling Patiënt en Professional OPEN draag ik bij aan het plannen en beheersen van het programma, zodat de tactisch-strategische doelstellingen van OPEN worden behaald. Vanaf 1 juli 2020 kunnen patiënten online hun medische gegevens inzien bij hun huisarts."

Reijer Aarnoudse - Adviseur OchtendMensen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Geef je interesse op, dan krijg je alleen het nieuws dat voor jou relevant is.

* indicates required
Nieuwsbrieven