Geen nood, je bent op de juiste plek.
Adviestalent is vanaf 1 november 2019 doorgegaan als OpMorgen

Verder

Programma­secretaris Hecht24

Opdrachtgever Hecht - voorheen RDOG Hollands Midden
Specialisatie Project- en programmamanagement
Focusgebied Zorg & Gezondheid
Adviseur Bloys Sebregts

Programma­secretaris Hecht24

Wat is Hecht24?

Hecht bestaat uit de GGD, de RAV (Regionale Ambulance Voorziening), het Zorg- en Veiligheidshuis en de Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de regio Hollands Midden. Voorheen was dit de RDOG Hollands-Midden.

Het programma Hecht24 focust zich op drie programmalijnen: datagedreven werken, organisatieontwikkeling en strategisch vermogen. Iedere lijn heeft een programmalijntrekker en daaronder hangen diverse projecten. Het programma loopt vier jaar en heeft verschillende doelen.

Als programmasecretaris maakt OchtendMensen-adviseur Bloys Sebregts deel uit van en ondersteunt het programmamanagementteam (PMT). Het PMT bestaat uit de programmalijntrekkers, een communicatieadviseur en een businesscontroller.

Wat doe je als programmasecretaris van Hecht24?

Als programmasecretaris begeleidt Bloys de vergaderingen van het programmamanagementteam (PMT) samen met de voorzitter en ondersteunt ze het PMT bij alle randvoorwaardelijke processen in het programma (risico- en kansen-management, voortgangsrapportages en jaarstukken).

Eén van de onderdelen van het programma zijn de themabijeenkomsten voor het management van en andere belangstellenden uit de Hecht-organisatie. Deze sessies organiseert en begeleidt Bloys samen met het  PMT.

Daarnaast houdt ze de voortgang bij van alle projecten. Hiervoor heeft ze contact met de projectleiders en verzamelt ze alle informatie in een rapportage. Bovendien signaleert ze problemen op zowel proces als inhoud bij het programma en komt hiervoor met voorstellen naar het  PMT voor verbetering.

De toegevoegde waarde van Bloys als programmasecretaris is vooral zichtbaar in het zorgen voor voortgang en structuur binnen de sessies, vergaderingen en resultaten van het programma. Ze is goed in het uitdenken hoe een plan of een vergadering sneller, beter of efficiënter kan, zonder het belang van de inhoud te verliezen.

Op onze marktpagina kun je lezen wat OchtendMensen nog meer doen in het thema Zorg & Gezondheid.

“Bloys heeft een grote toegevoegde waarde voor het programma Hecht24. Zij is in staat om overzicht te houden en praktisch te ondersteunen met allerlei digitale tools. Ook het structureren van vergaderingen en af en toe een kritische noot laten horen, maakt mede dat we alert en op koers blijven.”

Margreet Sijbring - Programmacoördinator Hecht24

Meld je aan voor één van onze thema-nieuwsbrieven