Geen nood, je bent op de juiste plek.
Adviestalent is vanaf 1 november 2019 doorgegaan als OpMorgen

Verder

Junior omgevings­manager vernieuwing elektriciteits­net Rotterdam

.

Opdrachtgever Stedin
Specialisatie Junior omgevingsmanager
Adviseur Freija Rappoldt

Junior omgevings­manager vernieuwing elektriciteits­net Rotterdam

Junior omgevingsmanager vernieuwing elektriciteitsnet Rotterdam

In het centrum van Rotterdam wordt hard gewerkt om ook in de toekomst aan de groeiende energievraag te kunnen blijven voldoen. Netbeheerder Stedin werkt hieraan in project OER, in opdracht van de gemeente Rotterdam. Het doel van het project is het vervangen van meer dan 30 km elektriciteitskabels van 10kV kabels naar 23kV kabels, met zo min mogelijk verstoring voor de bruisende binnenstad.

In haar rol als junior omgevingsmanager informeerde Freija Rappolt bewoners en ondernemers tijdig over de werkzaamheden die uitgevoerd werden en was ze aanspreekpunt namens Stedin voor de omgeving. Daarnaast zorgde Freija voor goede afstemming tussen de verschillende partijen die de werkzaamheden uitvoeren.

Doordat de omgeving tijdig op de hoogte werd gebracht van alle werkzaamheden ontstond er meer begrip over het project tussen bewoners, Stedin en ondernemers. Daarnaast zorgde de goede afstemming tussen de uitvoerende partijen voor het minimaliseren van de overlast door de werkzaamheden.

"Als omgevingsmanager voor Stedin heb ik de samenwerking tussen de verschillende partijen die het energienet in Rotterdam optimaliseren verbeterd. Gezamenlijk hebben we de overlast voor bewoners en ondernemers in de buurt geminimaliseerd. Ons resultaat: een toekomstbestendige leefomgeving gerealiseerd met minimale overlast!"

Freija Rappoldt - Adviseur OchtendMensen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Geef je interesse op, dan krijg je alleen het nieuws dat voor jou relevant is.

* indicates required
Nieuwsbrieven