Geen nood, je bent op de juiste plek.
Adviestalent is vanaf 1 november 2019 doorgegaan als OpMorgen

Verder

Blended care

Van 27 januari tot en met 25 februari 2022 vindt in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn & Sport de Slimme Zorg Estafette (SZE) plaats. Tijdens deze vier weken staat innovatie in zorg, welzijn en preventie centraal. De SZE is een kennismarathon waarin je wordt uitgedaagd om je expertise te delen en van elkaar te leren. Wij als OchtendMensen gaan deze uitdaging graag aan en hebben daarom op 20 januari 2022 een paneldiscussie over blended care georganiseerd. 

Blended care: de combinatie van online en offline zorg

Tijdens onze paneldiscussie op 20 januari 2022 zijn wij in gesprek gegaan met professionals uit vier verschillende zorgsectoren – GGZ, jeugdzorg, gehandicaptenzorg en de VVT – om meer te horen over hun ervaringen met blended care.

Ben jij benieuwd hoe deze vier zorgprofessionals blended care toepassen binnen hun eigen zorgsector? Tegen welke obstakels zij aanlopen? Hoe hun successen eruitzien? Wat hun visie voor de toekomst van blended care is?

Ontvang de inzichten uit onze paneldisscussie met professionals uit vier zorgsectoren

Schrijf je dan nu hieronder in voor het artikel over de inzichten uit de paneldiscussie. Je ontvangt deze dan direct in je mailbox.

 

Meld je aan voor één van onze thema-nieuwsbrieven