Geen nood, je bent op de juiste plek.
Adviestalent is vanaf 1 november 2019 doorgegaan als OpMorgen

Verder

Blended care

Van 27 januari tot en met 25 februari 2022 vindt in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn & Sport de Slimme Zorg Estafette (SZE) plaats. Tijdens deze vier weken staat innovatie in zorg, welzijn en preventie centraal. De SZE is een kennismarathon waarin je wordt uitgedaagd om je expertise te delen en van elkaar te leren. Wij als OchtendMensen gaan deze uitdaging graag aan en organiseren daarom op 20 januari 2022 een paneldiscussie over blended care.

Blended care: de combinatie van online en offline zorg

Tijdens onze paneldiscussie op 20 januari 2022 gaan wij in gesprek met professionals uit verschillende zorgsectoren om meer te horen over hun ervaringen met blended care. Bij de paneldiscussie sluiten professionals aan vanuit de GGZ, jeugdzorg, gehandicaptenzorg en de VVT.

Ben jij benieuwd hoe deze vier zorgprofessionals blended care toepassen binnen hun eigen zorgsector? Tegen welke obstakels zij aanlopen? Hoe hun successen eruitzien? Wat hun visie voor de toekomst van blended care is?

Ontvang de inzichten uit onze paneldisscussie met professionals uit vier zorgsectoren

Schrijf je dan nu hieronder  in voor het artikel over de inzichten uit de paneldiscussie. Je ontvangt het artikel in je mailbox tijdens de Slimme Zorg Estafette.

 

Meld je aan voor één van onze thema-nieuwsbrieven