Geen nood, je bent op de juiste plek.
Adviestalent is vanaf 1 november 2019 doorgegaan als OpMorgen

Verder
Blended care in vier zorg­sectoren: tips en tricks

Blended care in vier zorg­sectoren: tips en tricks

Blended care in vier zorg­sectoren: tips en tricks

Op 20 januari 2022 heeft in het kader van de Slimme Zorg Estafette de paneldiscussie van OchtendMensen over blended care plaatsgevonden. Blended care is een combinatie tussen traditionele hulpverlening (face-to-face) en online hulpverlening.

Samen met Jantine Wilschut (VVT), Niels Bloembergen (jeugdzorg), Jan Jakob Leidekker (gehandicaptenzorg) en Paul Blok (GGZ) gingen Melodi Dekker, Bregje Titulaer en Chris van der Sluijs van OchtendMensen in gesprek over hun ervaringen met blended care. Zij hebben onder andere gesproken over elkaars ervaringen, succesverhalen, uitdagingen en toekomstvisie op het gebied van blended care. Daarnaast zijn er ook enkele prikkelende stellingen de revue gepasseerd.

Wat denk jij? Vindt in 2026 een kwart van het cliëntcontact digitaal plaats? En bepaalt de zorgverlener óf juist de cliënt het tempo voor het implementeren van blended care?

‘’Blended care is een landelijke transitie naar een nieuw normaal waar we van elkaar moeten leren, ongeacht de sector.‘’ 

Ontvang de inzichten uit onze paneldiscussie met professionals uit vier zorgsectoren

Ben je benieuwd hoe onze panelleden reageerden op onze stellingen over blended care? Schrijf je dan nu hieronder in voor het artikel over de inzichten uit de paneldiscussie. Je ontvangt het artikel in je mailbox tijdens de Slimme Zorg Estafette.

En kijk op onze themapagina Zorg & Gezondheid als je wilt weten wat OchtendMensen doen in deze markt.

Meld je aan voor één van onze thema-nieuwsbrieven