Geen nood, je bent op de juiste plek.
Adviestalent is vanaf 1 november 2019 doorgegaan als OpMorgen

Verder
Plekken beschikbaar voor jonge professionals in ontwikkel­programma Ochtend­Mensen

Plekken beschikbaar voor jonge professionals in ontwikkel­programma Ochtend­Mensen

Plekken beschikbaar voor jonge professionals in ontwikkel­programma Ochtend­Mensen

Bij OchtendMensen, het jongtalentenplatform van TwynstraGudde, helpen wij jonge professionals om aan de start van hun carrière meer impact te maken. Ons opleidingsaanbod sluit direct aan op de werkpraktijk, zodat je als starter sneller effectief bent. Zo bieden wij een goede aanvulling op traineeprogramma’s en individuele ontwikkeltrajecten.

Onze opleidingen worden gevolgd door de adviseurs van OchtendMensen, de junior-adviseurs van TwynstraGudde en door jonge professionals uit andere organisaties.

Wij hebben een paar laatste plekken beschikbaar in de volgende trajecten

Kerntraject Leren Adviseren

September – december 2021 / Studiebelasting: 6 tot 8 dagen in 12 weken

Binnen de OchtendMensen Academy bieden wij al jarenlang een leergang aan waarin het adviseren en de adviesvaardigheden centraal staan. Dit kerntraject Leren Adviseren behandelt de theorie en modellen rondom het vak van de adviseur, aan de hand van organisatiekunde en de rollen van de adviseur. Daarnaast is er ruime aandacht voor de bijbehorende vaardigheden, zoals gesprekstechnieken, werken met een groep, feedback geven en presenteren.
Ons uitgangspunt: werken aan persoonlijke ontwikkeling draagt bij aan organisatieontwikkeling.
Met de leergang Leren Adviseren wordt de duurzame inzetbaarheid van de jonge professional voor zichzelf en voor de organisatie vergroot.

GRIP; Over leren organiseren en structureren aan de hand van projectmatig weken

Januari – maart 2021 / Studiebelasting: 6 tot 8 dagen in 12 weken

Jonge professionals hebben vaak de rol van spin in het web in projecten of programma’s.
GRIP is een ‘blended’ kerntraject waarin jonge professionals de essenties leren van het structureren van hun eigen werk en het aanbrengen van structuur in projecten en programma’s. Deelnemers leren traditionele (projectmatig- en programmatisch werken) en eigentijdse manieren (agile) van structureren. Hierbij besteden zij ook veel aandacht aan het vinden van structuur en stevigheid in henzelf als persoon. Zo krijgen zij GRIP op hun werk en vergroten zij hun persoonlijke impact.

Neem deel voor ons speciale kennismakingstarief

We bieden de beide trajecten nu aan voor een kennismakingstarief van € 3.300,- exclusief BTW per traject. Dit is een korting van 10% op het normale tarief; een mooie manier om kennis te maken met de opleidingen van OchtendMensen.

"Bij OchtendMensen helpen wij jonge professionals om aan de start van hun carrière meer impact te maken. Ons opleidingsaanbod sluit direct aan op de werkpraktijk, zodat je als starter sneller effectief bent."

Noëlle van den Boom - Talentmanager bij OchtendMensen, het jongtalentenplatform van TwynstraGudde

Meer informatie over de opleidingen van OchtendMensen vind je op onze Academy-pagina. Ook kun je rechtstreeks contact opnemen met onze Talentmanager Noëlle van den Boom.

Meld je aan voor één van onze thema-nieuwsbrieven