Geen nood, je bent op de juiste plek.
Adviestalent is vanaf 1 november 2019 doorgegaan als OpMorgen

Verder

Adviseur Gezonde Leefomgeving JOGG

Opdrachtgever JOGG Gezonde Jeugd Gezonde Toekomst
Specialisatie Project- en programmamanagement
Focusgebied Zorg & Gezondheid
Adviseur Charlotte Prenen

Adviseur Gezonde Leefomgeving JOGG

Extra middelen voor kinderen in kwetsbare situaties via JOGG-subsidie ‘Bewegen in de buurt’

De impact van de maatregelen rondom het Coronavirus is aanzienlijk. Het kabinet heeft een Maatschappelijk Steunpakket Coronacrisis ter beschikking gesteld dat gericht is op sociaal en mentaal welzijn en een gezonde leefstijl. Een belangrijk deel van dit steunpakket moet ten goede komen aan de jeugd. JOGG heeft middelen vanuit dit steunpakket ontvangen. Deze middelen worden zoveel mogelijk ingezet in samenwerking met regionale en landelijke partners.

OchtendMensen hielp met de subsidieuitvraag ‘Bewegen in de buurt’

OchtendMensen-adviseur Charlotte Prenen hielp met de uitrol van de subsidieaanvraag. Hierin kregen (JOGG-)gemeenten of andere maatschappelijke partijen de kans om een substantiële bijdrage te ontvangen die ten goede komt aan het structureel vergroten van het beweegaanbod in de buurt. Als adviseur Gezonde Leefomgeving hielp Charlotte, naast het opstellen van de uitvraag met de bijbehorende criteria en randvoorwaarden, ook bij de beoordeling van de ingezonden aanvragen. De inhoud van de projecten in de aanvragen liep uiteen van projecten gericht op kinderen met een beperking, het inzetten van jongeren als rolmodel voor anderen tot het inzetten van apps om kinderen en jongeren in beweging te krijgen. JOGG heeft uiteindelijk 17 projecten kunnen ondersteunen.

Ben je benieuwd wat JOGG allemaal nog meer doet om gezond gewoon te maken? Klik dan hier.

Wil je weten in welke projecten OchtendMensen nog meer bijdragen aan Publieke Gezondheid, lees dan verder.

"Als adviseur Gezonde Leefomgeving hielp ik, naast het opstellen van de uitvraag met de bijbehorende criteria en randvoorwaarden, ook bij de uitrol en de beoordeling van de subsidieaanvragen."

Charlotte Prenen - Adviseur OchtendMensen

Meld je aan voor één van onze thema-nieuwsbrieven