Geen nood, je bent op de juiste plek.
Adviestalent is vanaf 1 november 2019 doorgegaan als OpMorgen

Verder

Bij ons staat jouw ontwikkeling voorop

.

Bij ons staat jouw ontwikkeling voorop

Onze Academy

Wij zetten in op groei van jonge professionals. Dit doen we nooit alleen, maar samen als team en organisatie. In een driejarig opleidingstraject doe je ervaring op bij verschillende werkgevers, word je opgeleid door deskundige professionals van TwynstraGudde en leer je reflecteren en stilstaan. Vanuit jouw eigen persoonlijke en professionele identiteit leer je écht impact maken.

De opleiding sluit direct aan op de werkpraktijk. Wij creëren een omgeving waarin jij de ruimte krijgt om in én naast het werk te leren. Naast de OchtendMens, staat onze Academy ook open voor jonge professionals uit andere organisaties. Meer weten over deze mogelijkheid? Neem contact met ons op!

“Leren bij OchtendMensen gaat altijd rondom een urgent vraagstuk. Ik geloof dat je leert als iets relevant is voor jou en je werk. We maken leren effectief én leuk door veel ruimte in te bouwen voor experimenteren en interactie. Je leert veel van en met de andere deelnemers en van experts uit het werkveld”

Antonia van Houdt-Stoel - Talentmanager OchtendMensen

Hoe ziet ons opleidingstraject er voor jou uit?

Jaar 1 & 2 Grip

Leren structureren en organiseren

In dit traject ontwikkel je vaardigheden die van belang zijn voor het structureren, organiseren en op gang brengen van beweging. Hoe richt je een project in, pak je regie op voortgang en werk je samen in (zelfsturende) teams? Alle ins & outs van projectmanagement worden je aangereikt.

Advieskunst

Leren adviseren

Hoe zorg jij dat jouw advies niet in de bureaula belandt, maar daadwerkelijk impact heeft? In dit traject doe je inzichten op over wat er bij het vak van een interne of externe adviseur komt kijken. Je ontdekt welke kwaliteiten en methodieken jij kan inzetten om jouw persoonlijke impact groots te laten zijn.

Masterclasses Zorg of Publiek

In de Masterclasses Zorg of Publiek leer je het werkveld van jouw opdrachtgevers nóg beter kennen. Na een basismodule over een van deze markten maak je in een reeks van masterclasses een verdiepingsslag door middel van praktijkcases, het bezoeken van organisaties en workshops door experts uit het veld.

Leerateliers

Samen met een groep collega’s ga jij aan de slag met het verbeteren van je presteren in de werkpraktijk. De inhoud van de kerntrajecten Grip en Advieskunst vormt hierbij de rode draad. Door oefeningen, herhaling van de inhoud, het geven en nemen van feedback en continue reflectie word jij door diverse trainers persoonlijk uitgedaagd.

Jaar 3
Op Reis

Persoonlijk leiderschap voor young professionals

In Op Reis maak je een persoonlijke reis waarin je onderzoekt waar je vandaan komt en wat de drijfveren en overtuigingen zijn vanuit waar jij handelt. Je ontdekt waar jij persoonlijk leiderschap wilt tonen en hoe jij vanuit je eigen kracht voor meer effectiviteit zorgt.

Masterjaar

Vrije opleidingstijd

In de laatste fase van OchtendMensen krijg jij ‘vrije tijd’ om invulling te geven aan het bouwen van je eigen profiel en professionele ontwikkeling. Denk hierbij aan extra opleiding, training, interviews of meeloopdagen in het (vak)gebied waar jij je verder in wilt verdiepen. Jij kiest wat jouw volgende stap wordt.

Meld je aan voor één van onze thema-nieuwsbrieven