Geen nood, je bent op de juiste plek.
Adviestalent is vanaf 1 november 2019 doorgegaan als OpMorgen

Verder
Sport je fit met OchtendMensen

Sport je fit met OchtendMensen

Sport je fit met OchtendMensen

Bij OchtendMensen organiseren we voor en met elkaar wekelijks (digitale) sportlessen om in beweging te blijven. Immers: een fit lijf draagt bij aan onze fitte mindset! En daarnaast is het gewoon leuk om je supersportieve collega’s een toffe sportles te zien verzorgen en elkaar op een andere manier te ontmoeten dan in een inhoudelijke werksessie.

In het kader van de zorgpreventiemaand in november stellen we onze sportlessen graag open voor iedereen die met ons mee wil doen. Ons programma aan digitale sportlessen is divers: van yoga tot aan krachttraining, dus… voor ieder wat wils.

Doe vooral mee en meld je aan via onderstaand formulier. Nodig gerust ook je vrienden, collega’s, familieleden en huisgenoten uit.

We kijken ernaar uit zoveel mogelijk actievelingen te ontmoeten tijdens onze sportlessen op woensdag 11, 18 en/of 26 november om 8.00 uur.

Wanneer je je aanmeldt via het formulier ontvang je per e-mail een uitnodiging met Teamslink. De sportlessen worden namelijk gegeven via Microsoft Teams. Je hoeft zelf geen Teams te hebben om deel te kunnen nemen.

Meld je aan voor één van onze thema-nieuwsbrieven